https://www.dinarumuthaber.net/wp-content/uploads/2021/03/74f99d44-ac43-44fe-93c9-f36f057a4150.jpg

Başkan Sarı, Sağlık Çalışanlarının Bayramını Kutladı

  • 16 Mart 2021
  • 260 kez görüntülendi.

Başkan Sarı, Sağlık Çalışanlarının Bayramını Kutladı
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ilçemizde görev yapan tüm Doktor’ları ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladı.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 14 Mart Tıp bayramı münasebetiyle Dinar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alparslan Çelik’i ve İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Mezher Işık’ı ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı. Daha sonra Dinar Devlet Hastanesinde görev yapan Doktorları ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, ilçemizde Özel İntaniye muayenesi olan Uzm. Dr. Sema Şencan’ı işyerinde akabinde ise ilçemizde bulununan 1, 2 ve 3 Nolu sağlık ocaklarında görevli Doktorları ve sağlık çalışanlarını da ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladı ve çiçek takdim etti.

Ziyaretlerinde, tüm dünyayı etkisini alan Korona Virüs salgınıyla mücadelede en ön safta vefakarca savaş veren tüm sağlık çalışanlarının hakkının asla ödenemeyeceğini ifade eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Bizlerin sağlığı için bu zor pandemi günlerinde mücadele eden sağlık ordumuzun siz değerli neferlerine hemşerilerim adına bir kez daha şükranlarımı sunuyor, Bu vesile ile ülkemizdeki tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramınızı da tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.
14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ilçemizde bulunan devlet hastanesi, aile toplum merkezi, sağlık ocakları ve özel muayeneleri ziyaret eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya bu ziyaretlerinde Belediye Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı ve Belediye Başkanlık Sekreteri Ülkü Tosun eşlik etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ