Başkan Sarı, Vali Gökmen Çiçek Başkanlığında yapılan toplantılara katıldı.
Başkan Sarı, Vali Gökmen Çiçek Başkanlığında yapılan toplantılara katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek tarafından Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan toplantılara katıldı.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı ilk olarak Valimiz Gökmen Çiçek başkanlığında gerçekleşen Valiliğimiz, ATSO ve AEV işbirliğiyle ilimizin ürettiği her ürünün E-Ticaret üzerinden tüm Türkiye’ye pazarlanacağı ve Gelirleri üniversite öğrencilerine burs olacak olan İnternet Sitesi kurulumunun görüşüldüğü toplantıya katıldı.
Akabinde ise Belediye Başkanımız Nihat Sarı Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in Belediye Başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıya katıldı.
Toplantıda Afyonkarahisar’ı ekonomi, sağlık, eğitim, turizm başta olmak üzere daha iyi noktaya taşıyabilmek, birlik ve beraberliği artırmak adına yapılacak çalışmalar konusunda istişarelerde bulunuldu.