MAHALLE DEDİKODULARINA İNANMAYIN!!!

MAHALLE DEDİKODULARINA İNANMAYIN!!!
Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak olan 816 adet toplu konutlarla ilgili” İptal Olmuş” şeklindeki mahalle dedikoduları sona erdi.
TOKİ Başkanlığından edinilen kesin bilgiye göre 816 adet toplu konutun projelendirme aşamasının bütün hızıyla devam ettiği, bir değişikliğin ya da duraksamanın olmadığı ihaleye sunulması için çalışmaların gece gündüz yetkililer tarafından çalışıldığı öğrenildi.
Yine edinilen bilgi ve tahminlere göre projelendirme aşamasından sonra ihale aşamasına geçmeden önce sözleşmelerin imzalanacağı, imzalanan sözleşmelerle birlikte ilk peşinatların bankaya ödeneceği akabinde ise yine tahminen haziran ayında evlerin temellerinin atılacağı belirtildi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ