KAYMAKAMIMIZ KEMAL DURU’NUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

  • 30 Ağustos 2023
  • 36 kez görüntülendi.
KAYMAKAMIMIZ KEMAL DURU’NUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI

KAYMAKAMIMIZ KEMAL DURU’NUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Tarihi zaferlerle dolu Aziz milletimiz ve Şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin 101. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

REKLAM ALANI

 

Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayarak 30 Ağustos 1922’de büyük bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile vatanımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

 

Milletimizin mahfuz kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk milleti hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya bir kez daha ispat etmiştir.

 

Vatanımıza kastedenler bilmelilerdir ki; Türkiye Cumhuriyeti, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür. Bu topraklar üzerinde Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar var olacak ve ay-yıldızlı bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan, ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

 

KEMAL DURU

DİNAR KAYMAKAMI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ