AHİLİK HAFTASINDA HÜSEYİN KAĞIT’TAN MUHTEŞEM KONSER

  • 22 Eylül 2023
  • 43 kez görüntülendi.
AHİLİK HAFTASINDA HÜSEYİN KAĞIT’TAN MUHTEŞEM KONSER
REKLAM ALANI

AHİLİK HAFTASINDA HÜSEYİN KAĞIT’TAN MUHTEŞEM KONSER

Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından Ahilik Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde iki değerli sanatçımız Cumhuriyet Meydanında konser verdi.

Açılış konuşmalarıyla başlayan programda ilk önce yerel sanatçımız Ahmet Karagöz sahne alarak Türk Halk Müziği dalında çeşitli eserler seslendirdi.

Bağlama üstadı olarak bilinen sanatçı Ahmet Karagöz çaldığı ve söylediği Türkülerle herkesi mest etti.

Akabinde ise sahneye çıkan Hüseyin Kağıt binlerce Dinarlıyı doyasıya eğlendirdi. En ünlü şarkılarına kadar hepsini söyleyen sanatçıya halktan da çok yoğun bir ilgi vardı. Sahne önüne kadar gelen vatandaşlar Hüseyin Kağıt ile fotoğraf çektirmek için adeta bir birleriyle yarıştı.

Uzun bir aradır ilçede bu şekilde bir konserin gerçekleşmesi vatandaşlara da yaradı. Doyasıya eğlenen halka Ahilik Pilav aşı ve yanında çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yılın ahisi seçilen Ali Akpınar’a ise ahilik kaftanını Dinar Kaymakamı Kemal Duru giydirdi. Yılın kalfası ve yılın çıraklarına ise Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu tarafından 10’ar bin TL’lik çeklerle ödüllendirildi.

REKLAM ALANI

Çokyoğun bir katılımın gerçekleştiği konser programına Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Başmakçı Kaymakamı Burak Yaylacı, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Başmakçı Belediye Başkanı Melehat Berber, Evciler Belediye Başkanı Ali Dede Savaş, Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Bölge Birlik Başkanı Ahmet Tural, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Cengiz Üstün, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ