“Dinar’da MHP’den 2024 Seçimleri İçin İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi”

  • 15 Kasım 2023
  • 52 kez görüntülendi.
“Dinar’da MHP’den 2024 Seçimleri İçin İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi”
REKLAM ALANI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 2024 Dinar Belediye Seçimleri için stratejilerin belirlenmesi ve adaylık sürecinin planlanması amacıyla bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantı, MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ayrıca MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şimşek’in katılımları ile gerçekleştirildi.

Bu önemli toplantıda, yaklaşan yerel seçimler öncesinde izlenecek yol haritası ve belirlenecek aday profili gibi konular masaya yatırıldı. MHP’nin seçimle ilgili politikalarını şekillendirecek bu toplantıda, değişik fikir ve önerilerin paylaşılmasıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar, Dinar ilçesinin ihtiyaçlarına yönelik politikalar geliştirmek ve halkın beklentilerini karşılayan bir seçim kampanyası yürütmek üzere fikir birliğine vardılar.

REKLAM ALANI

Bu toplantının sonucunda, MHP’nin Dinar ilçesinde güçlü bir adayla seçime hazır olması ve seçmenlerin güvenini kazanmak için atılacak adımların üzerinde durulduğu ifade edildi. Şimdi gözler, MHP’nin Dinar için belirleyeceği belediye başkan adayında ve parti programında olacak.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ