BAŞKAN SARI UMRECİLERİ YOLCU ETTİ

  • 24 Kasım 2023
  • 57 kez görüntülendi.
BAŞKAN SARI UMRECİLERİ YOLCU ETTİ
REKLAM ALANI

Afyonkarahisar Dinar ilçesinde Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, umrecilerin kutsal topraklara hareket etmeleri için bir uğurlama töreni düzenledi. Törende, belediye hizmet binası önünde toplanan vatandaşlara manevi yolculuklarında başarılar dileyen Başkan Sarı, onlarla birlikte dua etti.

Başkan Sarı, 16 günlük manevi bir yolculuğa çıkan vatandaşların umre ibadetlerini yerine getirmek üzere ayrıldıklarını gözlemledi. Bu özel anlarda vatandaşlarla sohbet eden ve ibadetlerinin makbul olması temennisinde bulunan Sarı, dualarını esirgemedi. Başkan Sarı, “Bu mübarek yolculuğun her bir adımında yüce Rabbim sizinle olsun” diyerek tüm vatandaşlara hayırlı ve huzurlu bir seyahat diledi.

Dinar halkının büyük bir heyecan ve birlik ruhuyla gerçekleştirdiği bu organizasyonun, yerel basında da geniş yankı bulması bekleniyor. Belediye Başkanı Sarı’nın kişisel ilgisi ve dualarla gerçekleştirilen uğurlama, Dinar’da yaşayan her vatandaşın kalbinde özel bir yer edinerek, toplumun manevi değerlerine verilen önemin bir göstergesi oldu.

REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ