DİNAR TSO ‘DA KOBİ’LER İÇİN YEŞİL DÖNÜŞÜM TANITIMI YAPILDI

  • 27 Aralık 2023
  • 63 kez görüntülendi.
DİNAR TSO ‘DA KOBİ’LER İÇİN YEŞİL DÖNÜŞÜM TANITIMI YAPILDI
REKLAM ALANI

DİNAR TSO ‘DA KOBİ’LER İÇİN YEŞİL DÖNÜŞÜM TANITIMI YAPILDI

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, KOSGEB’in Yeşil Sanayi Destek Programı hakkında bilgiler verildi.

Açılış konuşmasını Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli ÖZCAN ın yaptığı tanıtım toplantısına Dinar Kaymakamımız Kemal DURU Dinar Belediye Başkanımız Nihat SARI Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Veysel TOPÇU Başmakçı Belediye Başkanımız Melahat BERBER Sivil Toplum Kuruluşlarımızın başkanları KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürü Ayşe Yeşim ÇEPNİ katılırken, çok sayıda KOBİ statüsündeki Dinar Ticaret ve Sanayi Odası üyesi katılım sağladı.

REKLAM ALANI

Yeşil Sanayi Destek Programı ve KOSGEB’in diğer hizmetleri hakkında katılımcılara bilgiler aktaran İl Müdürü ÇEPNİ, üyelerin program hakkındaki sorularını da yanıtladı.

KOSGEB tarafından yapılan sunumda, sanayi KOBİ’lerinin güneş enerjisi yatırımlarının desteklenmesi proje teklif çağrısı ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin güneş enerjisi yatırımlarına 14 milyon TL’ye kadar. Sanayide temiz ve döngüsel ekonomi proje teklif çağrısı ile de enerji, su ve hammadde verimliliği, sürdürülebilir ve iklime dayanıklı atık geri dönüşümü, endüstriyel simbiyoz ve döngüsel ekonomi konu başlıklarında hazırlayacakları projelere 4 milyon TL’ye kadar destek sağlanacağını belirtildi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ