Haydarlı’ya Verilen Sözler Yerine Getirilecek

  • 12 Mayıs 2024
  • 183 kez görüntülendi.
Haydarlı’ya Verilen Sözler Yerine Getirilecek
REKLAM ALANI

Haydarlı’ya Verilen Sözler Yerine Getirilecek

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili avukat Ali Özkaya ve beraberindeki AK Parti Dinar İlçe Başkanı avukat İbrahim Özgül il genel meclis üyeleri Kemal Başoğlu ve Bilal Demiröz ile birlikte Haydarlı Belediye Başkanı Süleyman Demirel Çetinkaya’yı ziyaret ederek seçimlerde göstermiş olduğu başarıdan ötürü tebrik etti.

Haydarlı Belediye Başkanı Çetinkaya AK Parti heyetini özellikle don olaylarından zarar gören patates çiftçisini ve kasabada yapılması gereken işleri yerinde gezdirerek yerinde tespit ettirdi. Milletvekili Özkaya seçimden önce Haydarlı’ya ne söz verildi ise Bu sözlerin hepsinin yapılacağını söyledi belediye başkanına görevinde başarılar dileyen milletvekili Özkaya Haydarlı’dan son derece memnun ayrıldı.

REKLAM ALANI

Ziyaret esnasında bazı açıklamalarda bulunan Ak Parti milletvekili Ali Özkaya don olayları nedeniyle zarar gören patates çiftçisinin yanında olduklarını gerekli ve ilgili kurumlarla görüşmelerin yapıldığını Haydarlı Belediye Başkanı Süleyman Demirel Çetinkaya ile birlikte söz verilen projeleri tamamlayacaklarını kaydetti.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ