DİNAR ŞAİR VE YAZARLAR DERNEĞİ AHDE VEFA PROĞRAMINI 6.SI YAPILDI

  • 02 Eylül 2023
  • 34 kez görüntülendi.
DİNAR ŞAİR VE YAZARLAR DERNEĞİ  AHDE VEFA PROĞRAMINI 6.SI YAPILDI
REKLAM ALANI

DİNAR ŞAİR VE YAZARLAR DERNEĞİ

AHDE VEFA PROĞRAMINI 6.SI YAPILDI

             HASAN B.KARAKAYA VE NURETTİN KAYALAR ONURLANDIR

REKLAM ALANI

 

Dinar Yazarlar Şairler Kültür Derneğince dernek üyeleri için düzenlenen AHDE VEFA programının 6’SI dernek binasında yapıldı. En yaşlı üyeden başlayıp genç üyeye doğru yapılan bu programda Ahde Vefa bu sefer aynı doğumlu 2 üyeye yapıldı.

Dernek başkanımız Yaşar Sağlam tarafından düzenlenen program gündemi ve duyurusu  derneğe kayıtlı üyelere mesajla bildirildi.Ayrıca internet ve Belediye yayın organıyla ilan edilerek ilgilenenlere duyuruldu.AHDE VEFA PROĞRAMI 02.09.2023 saat14 de dernek binasında derneğimiz üyelerinden 1950 doğumlu 2 üyemiz olan HASAN BASRİ KARAYA VE NURETTİN KAYALAR  üyelerimiz için yapıldı.Etkinliğe  Emekli öğretmen şair ve yazar üyelerimiz haricinde derneğimize gönül verenlerin katıldığı görüldü.

 

 

Dernek binasında yapılan programa derneğimiz üyeleri yanında Dinar Türk Ocakları Başkanı Tuncay Yıldız’ın her toplantımıza gelmesi bizleri memnun bıraktı, Dinarın Müzik üstadı Abidin Soytürk Ve gazeteci Ramazan Gürbüz de katıldı.Soytürk şairler için müzik ziyafeti verdi.

Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Dernek başkanı Yaşar Sağlam’ın yaptığı açılış konuşmasında;

“Derneğimize üye olan şair ve yazarlarımız hayatta iken onları onurlandırmak maksadıyla düzenlediğimiz bir programı daha gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyim. Programa katılmanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu programlar devam edecektir. Bugün 1950 doğumlu 2 üyemiz için yaptığımız program Hasan Basri Karakaya ve Nurettin Kayalar üyelerimiz için düzenliyoruz. Katılan tüm üyelerimize huzurlarınızda teşekkür ediyor sağlık ve mutlulukla uzun ömürler diliyor Teşekkür ediyorum.” Dedi. Özel mazeretleri nedeniyle gelemeyen arkadaşların mesajları okundu.

 

 

İlk ahde vefa töreni Hasan B.Karakaya’ya yapılarak ilk konuşma kendisine verildi.Karakaya  kısa özgeçmişini anlatarak  yazarlar onun için şiirler okudu.Başkanımız Yaşar Sağlam “Sayın üyemiz Hasan B.Karakaya belgesini ve hediyesin vermek üzere Şair Süleyman Uysal okuduğu şiirinden sonra belgesini verdi.Başkanımız üyemiz Nurettin Kayalara söz verdi.Kayalar da kısa özgeçmişini anlatarak onun için şiirleri yazar arkadaşları okudu.belgesi ve hediyesini Ramazan Gürbüz takdim etti.

Aliosman Demircan Nurettin Kayalar için sevdiği türküleri ve bestesiyle programa renk kattı.

Yine derneğimiz üyesi Ayhan Kalkan Bey’de 2 arkadaşı için yazdıüı Akrostiş şiiri sundu.

Dernek başkanı Yaşar Sağlam ve Başkan yardımcısı Mehmet Özcan tarafından verilen ikramlar sonrası Program bitişinde gelecek ay yeni bir programla başka üyemiz için toplanacağız diyen başkan SAĞLAM topluca hatıra fotoğrafı çektirildi ve vedalaşıldı. HABER: AYHAN KALKAN 

     

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ