BİRÇOK İŞLERİ BAŞARAN RAMAZAN ÇINAR YENİDEN ADAY

  • 04 Ekim 2023
  • 61 kez görüntülendi.
BİRÇOK İŞLERİ BAŞARAN RAMAZAN ÇINAR YENİDEN ADAY
REKLAM ALANI

BİRÇOK İŞLERİ BAŞARAN RAMAZAN ÇINAR YENİDEN ADAY

Dinar’a bağlı Konak Mahallesinin eski muhtarı Ramazan Çınar yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Dönemi boyunca 18. Madde uygulaması, polis lojmanlarının yıkılıp yerine TOKİ yapılması, doğalgaz için gerekli müracaatların yapılması, bütün yolların taş döşeme, asfalt yapılması, asker eğlence geceleri gibi birçok işleri başaran Çınar bir dönem daha halkına hizmet etmek istiyor.

Ramazan Çınar döneminde yıllardır kullanılmayan, atıl bir vaziyette bekleyen, tinercilerin, uyuşturucu kullananların yuvası haline gelmiş olan eski polis lojmanlarının yıkılması, molozlarının temizlenmesi ve yerine toplu konut yapılması için gerekli çalışmalar yapılmış, lojmanlar yıkılmış, yeri temizlenmiş ve milletvekilinden TOKİ evi sözü alınmıştı.

Diğer bir başarı ise elbette 18. Madde uygulaması oldu. Muratlı Mahallesi olarak da bilinen yerdeki evlerin Belediye ile sıkı bir ilişki içerisinde olup herkesi kendi tapusuna kavuşturan Ramazan Çınar doğalgaz hattının gelmesi konusunda da büyük işlere imza attı.

Doğalgazın mahalleye gelmesi için gerekli bütün girişimleri ve müracaatları yapan Çınar bu işin de alt yapısını hazırlamış oldu.

REKLAM ALANI

Konak mahallesine çok büyük emekleri olan Muhtar Adayı Ramazan Çınar gazetemize yaptığı açıklamasında ise şunları söyledi, “Bir dönem boyunca muhtarlığı layıkıyla yerine getirdim. Tekrar muhtarlığa adayım. Çalışmalarıma başladım. Mahallemizi, sakinlerini geziyorum. Büyük bir çoğunluk beni yeniden muhtar olarak görmek istiyor. Allah nasip ederse yerel seçimlerde Konak Mahalle Muhtarı olarak görevime başlayıp daha çok hizmet etmek için çalışacağım” dedi.

ALÇAK GÖNÜLLÜ VE İŞ GÖREN YAPISIYLA SEÇİMİ KAZANACAK

Geçtiğimiz dönem yaptığı iyi hizmetleri ile adından söz ettirmeyi başaran Ramazan Çınar’ı seçmenlerin de büyük bir kısmı yeniden muhtar olarak görmek istiyor. Muhtarlık seçimlerinde favori olarak gösterilen alçak gönüllü, iş gören yapısıyla da mahallesinde sevilen muhtar adayına ekibimiz olarak biz de başarılar diliyoruz.

 

 

İŞTE O DÖNEM YAPILAN HABERLER

https://www.afyonzafer.net/dinar-konak-mahallesine-mujdeli-haber

https://www.afyonzafer.net/dinarda-atil-binalar-yikiliyor-toki-evleri-geliyor

https://www.kurtulusgazetesi.com.tr/dinarlilar-toki-konut-istiyor/132309/

https://www.afyonturkeligazetesi.com/lojmani-yikin-toki-yapin/499/

https://www.afyonhaber.com/karayollari-bolge-muduru-civril-yolunu-inceledi/154601/

https://www.kurtulusgazetesi.com.tr/yillar-sonra-tapularina-kavustular/136672/

https://www.dinar.bel.tr/haber/konak-mahallesi-18-madde-uygulamasi-aski-ilani-1419.html

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ