Cumhuriyet Yürüyüşümüz büyük bir coşkuyla gerçekleşti

  • 29 Ekim 2023
  • 50 kez görüntülendi.
Cumhuriyet Yürüyüşümüz büyük bir coşkuyla gerçekleşti
REKLAM ALANI

Cumhuriyet Yürüyüşümüz büyük bir coşkuyla gerçekleşti
Cumhuriyet Meydanımızdan mehteran eşliğinde başlayan Cumhuriyet Yürüyüşümüz Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, protokol üyeleri, gençlerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla yoğun bir kalabalık eşliğinde gerçekleşti.
“45 METRE UZUNLUĞUNDA BAYRAĞIMIZ GENÇLERİMİZİN OMUZLARINDA”
Cumhuriyet Meydanımızdan başlayarak, Atatürk Parkımızın olduğu güzergahtan tekrar Cumhuriyet Meydanımıza doğru gerçekleşen Cumhuriyet Yürüyüşümüzde Gençlerimizin ve öğrencilerimizin omuzlarında dalgalanan 45 metre uzunluğundaki Şanlı Türk Bayrağımız Yürüyüşümüze ayrı bir güzellik kattı.
Yürüyüşümüzün tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Meydanımızda saygı duruşunda bulunularak akabinde İstiklal Marşımızın okundu.
“MEHTERAN YÜRÜYÜŞÜMÜZE DAMGA VURDU”
Mehteran eşliğinde gerçekleşen Cumhuriyet Yürüyüşümüz vatandaşlarımızın da yoğun katılımıyla büyük bir coşku ve heyecanla tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Meydanımızda Mehteran ekibi gösterisini gerçekleştirdi.
Gösteri sonunda Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Mehteran takımına gösterileri dolayısıyla teşekkür ederek, günün anısına Suçıkan Maketi takdim etti.
“BELEDİYE BANDOMUZ SAHNE ALDI”
Mehteran gösterimizin ardından ise Belediye Bandomuz sahne aldı. Belediye Bandomuz Cumhuriyet Bayramımıza özgü marşlar seslendirerek vatandaşlarımıza duygu dolu anlar yaşattı.
“HALK OYUNLARI EKİBİ SAHNE ALDI”
Bando gösterimizin ardından ise Marsyas Halk OyunlarI ekibi sahne aldı. Zeybek gösterilerini sergileyen halk oyunları ekibi vatandaşlarımıza Cumhuriyet Bayramında ayrı bir güzellik kattı.

   

REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ