100. YIL MEKTUBU 21 YILSONRA TESLİM EDİLDİ

  • 02 Kasım 2023
  • 132 kez görüntülendi.
100. YIL MEKTUBU 21 YILSONRA TESLİM EDİLDİ
REKLAM ALANI
100. YIL MEKTUBU 21 YILSONRA TESLİM EDİLDİ
21 Yıl önce PTT idaresinin açtığı 100.Yıla mesajlar adıyla başlatılan etkinliğe Dinar basını ilgi gösterip Ayhan Kalkan,Ramazan Gürbüz ve Mehmetali Özata Dinar HABER GAZETESİ BÜROSUNDA her biri pttden 2 şer milyona aldıkları 100 yıl zarflarına mektuplarını yazarak 0 zamanın PTT müdürü Uğur Öztürk’e teslim edilmmişti.
Ramazan Gürbüzün yazdığı mektup geleceğin 100 yıl belediye başkanı ve basın mensubuna 22 Ekim 2023 günü ulaşarak teslim edildi.Ayhan Kalkanını yazdığı 4 mektuptan Belediye başkanı na ve oğlu Kaan a ulaşan mektuplarda teslim edildi. Özatanın ve Kalkanın Kaymakam ve kütüphane müdürlüğüne yazdığı mektuplardan bir haber çıkmadı.
Gürbüz ve Kalkanın Başkana yazdığı mektupta Gelecekteki Dinarın nasıl beklendiği özlenen hizmetlerin verilmesi konusu işlenmiş. Kalkanın oğullarına yazdığı mektupta birlik beraberliğe akraba ve sülaleye sahip çıkılması gibi konu işlenmiş olduğu görüldü. PTT İDARESİNİN 100.YIL NEDENİYLE YENİBİR ETKİNLİK YAPARAK 150 VEYA 200.YILA MEKTUP DİYE YENİDEN BÖYLE BİR ÇALIŞMA YAPARSA İNSANLAR Bugün kutlanan 100.yıl bilgi ve resimlerini gönderip anılarını isteklerini anlatırlar.
CUMHURİYETİMİZİN NİCEYÜZYILLARDA KUTLANMASI DİLEĞİYLE
Ramazan Gürbüzün mektubunda meslektaşlarına yazdığı mektupta da birlik beraberlikle basın hizmetini yapın biz öyle çalıştık gazete çıkadık ücretsiz dağıttık verirlerse reklam desteği aldık Belediye ve Kaymakamlık herzaman yanımızda destekcimiz oldu siz meslektaşlarımız da Bizim gibi Dinara için çalışın Umarız 100 yılda mecliste bizim sesimizi duyuracak bir vekilimiz çıkmıştır gibi mektup yazmıştır.
REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ