İKTİDARDAN İNDİREMEDİLER

  • 21 Mayıs 2015
  • 1.027 kez görüntülendi.
İKTİDARDAN İNDİREMEDİLER
REKLAM ALANI

Birileri, bulundukları her ortamda lafı AK parti iktidarına getirip karanlık tablo çizerek Tayyip Erdoğan’a kinlerini kusuyorlar. Ama içlerinden onun gerçek bir lider olduğu fikrini kendilerine söylerler. Bu nedenle de kendi kendilerine kızarlar. Ak Partinin bu ülkenin başından gitmemesi için de dua ederler. “Yoksa ülkenin durumu bizim parti gelirse ne olur?” diye de kendi kendilerine sorular yöneltirler. Bu tipler Ak Partinin bu ülkeye hayırlı olduğunu bilirler, güzel ve başarılı işler yaptığını içten içten kabul ederler. Fakat buna rağmen bu tipler her konuşmalarında,  lafa her başladıklarında, ağızlarını her açtıklarında kin ve düşmanlık saçarlar. Bundan dolayı da zerre kadar utanmazlar. Bu tipler,  bu iktidarın çok güzel işler yaptıklarını söyleyen ve onları öven insanları da hasetliklerinde “Bir çıkarı vardır!” diye damgalayıverirler. Kim bunlar?

Bu tipler Tayyip Erdoğan’ı iktidardan indirmek isteyenlerini çevirdikleri dümene hep su taşıdılar. Peki bu dümeni çevirenler kimler? Bu dümeni çevirenlerden birisi  ‘’Cemaat’’ denilen paralel örgüt. Diğerleri kim peki..  Paralel örgütün kullandığı partiler. Peki, bütün bu kullanılanların kullanıldıklarını nasıl anlıyoruz?

Paralel örgütü kullanan üst akıl;   bütün planlarını bu örgüt sayesinde gerçekleştiriyor. Tayyip Erdoğan; bu üst akılın (tapınakçılar ve Siyonistler) ülkemizde ve dünyadaki bütün planlarını(enerji, gıda, stratejik yatırımlar vs) bozuyor. Örneğin İstanbul’daki yapılacak hava alanın bedeli 20 000 yuro(Türk lirası ile 60 000 TL). Bu ne demek biliyor musunuz; 60 tır para demek. Devletin cebinden de 5 kuruş para çıkmıyor. Fazla anlatmaya gerek yok siz bunları biliyorsunuz.

REKLAM ALANI

 

Biz kullanılanların kullanıldıklarını nereden anlıyoruz?  Tayyip Erdoğan’a önce aralık ve ocak operasyonları oldu. Bu operasyonda suikast silahına  susturucu olarak ‘’hırsızlık’’ kavramı öne çıkarıldı. Başaramadılar. Hemen akabinde muhalefet partilerini kullanmaya karar verdiler.

Bunun için paralel örgüt akşam saat 8 de Tayyip Erdoğan ve Oğlu ile ilgili tapeleri yayınladılar. Muhalefet partileri hemen arkasından olağanüstü durum var görüntüsü vererek olağanüstü toplantı yaptılar.  Peki neden? Çünkü Ak Parti iktidarını devirmek için ekonomik kaos ortamı yaratmak gerekiyordu. Bu toplantılarla ülkede olağanüstü bir durum olduğu algısı yaratılacak, sabah olduğunda para piyasaları kaosa girecek, bu durumdan hareketle döviz piyasaları sallanacak, internet hizmet sağlayıcıları ile birlikte müthiş bir kaos ortamı doğacak, iktidar kendiliğinden istifa etmek zorunda kalacaktı. Sabah oldu piyasalarda hiçbir kargaşa gerçekleşmedi. Tabi ki muhalefet partileri kullanıldığı ile kaldı. Daha önce bu tapeleri dinledikleri buna göre strateji belirledikleri apaçık belli oluyor. Bu işte muhalefet partilerinden birisinin sadece üst düzeyde birkaç kişinin bildiğini, diğerinin ise parti olarak bu işin içinde olduklarını düşünüyorum.

Daha sonra paralel örgüt dışişlerindeki ilgili yapılan gizli toplantı ile ilgili tapeleri yayınlamadan önce bir parti genel başkanı tarafından izlenip bu toplantının mahiyetini hemen kamuoyunda açıklanmasından, tapelerin içeriğinin bu partiler tarafından önceden öğrenilip strateji belirledikleri ortaya çıkıyor. Müneccim olmaya gerek yok. Yıllarca emperyalizme, BOP a karşıyız diye gençleri uyutan bu partilerin nasıl emperyalizmin ve BOP’un hizmetinde olduklarını  bu olaylardan anlıyoruz.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise emperyalistlerin bu paralel örgütü ve  bu örgüt vasıtasıyla da muhalefet partilerini  kullandıkları kesinleşti. Nasıl mı? Ekmeleddin İnsanoğlu’nu cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklandığında Muhalefet partileri adını bile duymadığı birinin adaylığını hemen kabul  etti. Partilerden birisinin yöneticilerinin bile haberi yoktu. Diğer parti de dediki (utana sıkıla) biz önceden tanıyoruz vs diye tabanı yatıştırmaya çalıştılar. Eğer bu olayda bile bu partilerin Emperyalistler tarafından kullanılmadığını düşünüyorsanız, ya çok safsınız ya da Tayyip Erdoğan’a kininiz sizi ‘’tapınakçı’’ hizmetkarı yapmış demektir. TRT nin Diriliş Ertuğrul dizisindeki Kurdoğlu karakteri gibi…

Millet kendine  hizmet edenleri  Emperyalistlere teslim etmedi. Mart seçimlerinde hepsini sandığa gömdü.

Peki biz kullanılıp kullanılmadığımızı nasıl anlayacağız? Soru şu: Bu emperyalistler ve Siyonistler Tayyip Erdoğan’ı ve Ak partiyi iktidardan indirmek istiyor mu?   İstemiyor mu? Kullanılıp kullanılmadığınız bu soruya vereceğiniz cevapta gizlidir. Bu aziz millet paralel örgüt ve paralel örgütle hareket eden bütün partileri bu sandığa gömmek ile kalmayacak ihanet edenlerin üzerine beton atacak. 7 haziran seçiminde de Emperyalistler avucunu yalayacak inşallah. Bu nedenle bu seçimde kendinizi bilmeden kullandırtmayınız…

 

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ