DİNAR TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI CENGİZ GÜÇLÜ OLDU.

  • 05 Nisan 2024
  • 61 kez görüntülendi.
DİNAR TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI CENGİZ GÜÇLÜ OLDU.
REKLAM ALANI

DİNAR TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI CENGİZ GÜÇLÜ OLDU.

Meclis Başkanımız Veysel TOPÇU nun Dinar Belediye Başkanlığına seçilmesi sonucunda ; SINIRLI SORUMLU DİNAR PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ Yetkilisi olarak odamız meclisine giren; Cengiz GÜÇLÜ boşalan Meclis Başkanlığına yapılan seçim sonucunda seçildi.
En yaşlı Meclis üyemiz Seydi TUNCER başkanlığında yapılan toplantıda 20 meclis üyemiz arasında tek aday olarak çıkan S.S. Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi Temsilcisi Cengiz GÜÇLÜ DİTSO Meclis Başkanı olarak seçilmiştir.
Seçimlerimizde Meclis Başkan yardımcısı Ömer Talu OKTAY ve Meclis Katip üyesi olarak da Halil KAYER seçilmişlerdir.

Meclis Başkanı olarak Odamıza hizmet eden Veysel TOPÇU başkanımıza teşekkür ederken seçimlerde yeni görev alan üyelerimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

REKLAM ALANI

Meclis Başkanlığına seçilen Cengiz GÜÇLÜ seçilmesinin ardından ilk meclis başkanlığı konuşmasında Yönetim Kurulu Başkanımız Veli ÖZCAN’ a ve tüm meclis üyelerine kendisine gösterdikleri güven için teşekkür ederek şunları kaydetti: “ Meclis Başkanı olarak görev almak, sizler tarafından bu makama layık görülmek benim için büyük bir onur. Sizlerin desteği ile devraldığım bu makamı layıkıyla temsil etmek en büyük amacım. Bunu başarabilmek için de azimle çalışmalarıma devam edeceğim. Bu Meclis çatısı altında sizlerle, Yönetim Kurulumuzla, Meslek Komitelerimiz ve tüm üyelerimizle birlikte uyum içinde Odamızı daha güçlü, daha etkin hale getirmek için çalışacağız. Dinar Ticaret ve Sanayi odamızın 100. Yılında Meclis Başkanı olmaktan onur duyuyor tüm üyelerimizi temsilen Meclis üyelerime saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ